Bliv fri

Som behandler, kostvejleder og sygeplejerske kan jeg hjælpe dig med at komme af med flere former for traume og stresstilstande.

Allergi: F.eks. er det muligt for dig at slippe af med dine allergier helt uden medicin og nåle, hvilket for de fleste lyder som noget fup. Ikke desto mindre, kan jeg med en simpel behandlingsmetode dæmpe allergi, og hos de fleste fuldstændig befri dig for synotomerne på få behandlinger. Metoden udnytter at man ved hjælp af REM (alfabølger i hjernen) kan behandle gamle stresstilstande/traumer, som er forbundet med din udvikling af allergi. Det er din hjerne, som gør arbejdet!

Fobi, angst og post traumatisk stresssyndrom: Disse stressorer er også til at at få styr på gennem behandling. Dette er også udløst af hændelser opstået på et tidspunkt eller opbygget gennem livet. Helt uden medicin, terapi og nåle kan jeg hjælpe dig af med stressen over det hændte. Hjernen gør arbejdet!

Smerter: Mange har kroniske smerter som de døjer en del med, men også her kan behandlingsformen og en ændret kost gøre en del. Ofte er kroniske smerter forankret i en stresstilstand, som kan afstresses med denne behandlingsform. Dog skal det oftest ske i kombination med en omlægning af den kost man spiser. Den moderne kost er ofte langt fra det, vores krop oprindelig er designet til.

Antiinflamatorisk kost og kræft: Ønsker du vejledning i kræftforebyggende kost? Måske er du blevet ramt af sygdommen, eller ønsker du blot at forebygge inflamations fremkaldte sygdomme, kan jeg være behjælpelig med dette.

Candida: Candidasvampen er en del af vores tarmflora, men pga. antibiotikakure, stress, uhensigtsmæssig mad mm, kan den blive vildtvoksende. Dette medfører en del ubehag. Nogle har øget problemer med oppustet mave, forstoppelser vekslende med tynd afføring, uren hud, væskeophobninger, rødme i ansigtet, fødevareimtolerans, smerter, psoreasis og meget mere. Ønsker du testning og vejledning i at få svampen og de gode tarmbakterier i niveau, så kan jeg hjælpe her.

Vitamin testning: Jeg laver testning for vitaminmangel. Samtidig kan jeg teste hvilke præperater du kan optage, hvor meget du har brug for og hvor længe du skal tage det.